Strona: Ankietyzacja na Politechnice Rzeszowskiej - semestr 2024/25-Z / Wydział Budownictwa, Inżynierii Środowiska i Architektury

Ankietyzacja na Politechnice Rzeszowskiej - semestr 2024/25-Z

2025-01-20
Ankietyzacja na Wydziale Budownictwa, Inżynierii Środowiska i Architektury - semestr zimowy roku akademickiego 2024/2025.

Podstawa prawna, termin przeprowadzenia ankietyzacji

Zgodnie z Zarządzeniem nr 5/2021 Rektora Politechniki Rzeszowskiej im. Ignacego Łukasiewicza w sprawie aktualizacji zasad i trybu przeprowadzania ankietyzacji i hospitacji zajęć dydaktycznych oraz Zarządzeniem nr 26/2023 Rektora Politechniki Rzeszowskiej im. Ignacego Łukasiewicza zmieniającym Zarządzenie nr 5/2021, w porozumieniu z Samorządem Studenckim oraz Samorządem Doktorantów został ustalony termin udostępniania formularzy ankiet w systemie USOS-web w semestrze zimowym roku akademickiego 2024/2025 w okresie od dnia 13 stycznia 2025 r. do dnia 23 lutego 2025 r.

Zasady przeprowadzenia ankietyzacji

Ankietyzacja prowadzona jest z zachowaniem zasad anonimowości, poufności oraz dobrowolności ankietowanych.

Czego będzie dotyczyć ankietyzacja?

Za pomocą ankiet będzie można ocenić:

  • nauczycieli akademickich prowadzących zajęcia;
  • zajęcia (przedmioty);
  • pracowników niebędących nauczycielami akademickimi (dziekanat);
  • pracowników niebędących nauczycielami akademickimi z zakresu świadczeń dla studentów (dotyczy Biura Pomocy Materialnej);
  • organizację studiów.

Ankietyzacja daje możliwość wpływu na jakość kształcenia Politechniki Rzeszowskiej.

Serdecznie zapraszamy do udziału w badaniach ankietowych!!!

Powrót do listy aktualności

Licznik odwiedzin: 8128Unikalne odsłony z okresu 2023.01.21 - 2025.01.21
Liczba wizyt uwzględniających tą stronę. Jeżeli strona odwiedzana była kilka razy podczas jednej wizyty, zostanie policzona tylko raz.

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję