Aktualności

15 Maj

Dzień Młodego Architekta | Dzień Młodego Inżyniera

15-05-2018 r.
Już 24 maja 2018 r. (czwartek) w Multikinie Złote Tarasy w Warszawie odbędzie się kolejna edycja Dnia Młodego Architekta i Dnia Młodego Inżyniera.
11 Maj

Postaw na innowacje - Weź udział w KONKURS Laur Innowacyjności 2018

11-05-2018 r.
To już VIII edycja Konkursu im. Stanisława Staszica na najlepsze produkty innowacyjne „Laur Innowacyjności 2018”. II termin zgłoszeń upływa 31.05 br. (Regulamin Konkursu na www.laurinnowacyjnosci.pl)
 
24 Kwi

Listy rankingowe osób zakwalifikowanych oraz rezerwowych do udziału w...

24-04-2018 r.
Listy rankingowe osób zakwalifikowanych oraz rezerwowych do udziału w projekcie staży studenckich na WBIŚiA.
13 Kwi

Międzywydziałowe studia na kierunku BIOGOSPODARKA

13-04-2018 r.
Biogospodarka to kierunek międzywydziałowy prowadzony przez Wydział Chemiczny i Wydział Budownictwa, Inżynierii Środowiska i Architektury. PRz uruchamia nowy kierunek od października 2018 roku.
 
28 Mar

Spotkanie odnośnie płatnych staży dla studentów pierwszego semestru studiów...

28-03-2018 r.
Spotkanie odnośnie płatnych staży dla studentów pierwszego semestru studiów stacjonarnych drugiego stopnia
26 Mar

KONKURS NA NAJLEPSZĄ PRACĘ DYPLOMOWĄ MAGISTERSKĄ NA KIERUNKU BUDOWNICTWO...

26-03-2018 r.
W dniu 22 marca 2018 roku w siedzibie rzeszowskiego oddziału PZITB odbył się konkurs na najlepszą pracę magisterską na kierunku budownictwo.
 
19 Mar

Konkurs na staż studencki przygotowujący do podjęcia obowiązków nauczyciela...

19-03-2018 r.
Katedra Konserwacji Zabytków ogłasza konkurs w ramach, którego student ostatniego roku studiów II stopnia może odbyć trwający 3 miesiące (15.04. – 15.07.2018r) staż studencki.
15 Mar

Wykład francuskiej architektki Odile Decq w ramach cyklu "Od wizji do projektu"

15-03-2018 r.
Gościem czwartego wykładu z cyklu „Od wizji do projektu” organizowanego przez Fundację im. Stefana Kuryłowicza będzie Odile Decq, nazywana „punk rockową architektką”.
 
Archiwum wiadomości

 Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję