Aktualności

08 Mar

Studenci kierunku Architektura laureatami konkursu urbanistycznego na Rynek...

08-03-2018 r.
Studenci zostali nagrodzeni w ogólnopolskim konkursie na opracowanie koncepcji zagospodarowania terenu przestrzeni publicznej – „Milicki rynek jako bezpieczne centrum społeczno-gospodarcze”.
Zamknięcie rekrutacji na studia podyplomowe na WBIŚiA
06 Mar

Zamknięcie rekrutacji na studia podyplomowe na WBIŚiA

06-03-2018 r.
Nowa rekrutacja ogłoszona zostanie w czerwcu 2018r. – z zamiarem uruchomienia studiów od października 2018r.
 
05 Mar

KNIS laureatem konkursu organizowanego przez redakcję portalu Ekorynek.com

05-03-2018 r.
Studenckie Koło Naukowe Inżynierii Środowiska PRz z Wydziału Budownictwa, Inżynierii Środowiska i Architektury laureatem konkursu organizowanego przez redakcję portalu Ekorynek.com
05 Mar

Nabór na studia i praktyki - Program Erasmus+

05-03-2018 r.
Dział Współpracy Międzynarodowej zaprasza wszystkich studentów zainteresowanych wyjazdem na studia i praktykę za granicę do wzięcia udziału w rekrutacji, która odbywa się w marcu 2018 roku.
 
01 Mar

Uruchomienie oficjalnego profilu facebook'owego Wydziału Budownictwa,...

01-03-2018 r.
Informujemy, że w dnu 1 marca 2018r. wystartował oficjalny profil facebook'owy Wydziału Budownictwa, Inżynierii Środowiska i Architektury.
23 Lut

Wystawa prac studentów architektury

23-02-2018 r.
26 stycznia 2018 roku o godzinie 9:00, miało miejsce otwarcie wystawy prac studenckich, wykonywanych w ramach zajęć projektowych z przedmiotu Teoria i Projektowanie Architektoniczne – Usługi II.
 
21 Lut

Przedłużenie procesu rekrutacji na studia podyplomowe

21-02-2018 r.
Do 28 lutego 2018 r. został wydłużony termin rejestracji w systemie elektronicznej rekrutacji SIR na studia podyplomowe.
07 Lut

Liczymy na Twoją opinię - ankietyzacja PRz

07-02-2018 r.
Zachęcamy do wypełniania badań ankietowych na stronie usos.prz.edu.pl.
 
Archiwum wiadomości
Licznik odwiedzin: 20654

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję