Strona: BIM - Zbliża się termin zakończenia rekrutacji na studia podyplomowe / Wydział Budownictwa, Inżynierii Środowiska i Architektury

BIM - Zbliża się termin zakończenia rekrutacji na studia podyplomowe

2020-09-09

Zachęcamy do wzięcia udziału w rekrutacji na kolejną edycję studiów podyplomowych Technologia BIM w projektowaniu i realizacji inwestycji budowlanych w roku akademickim 2020/2021. Można to zrobić jeszcze do dnia 18 września 2020 r. za pośrednictwem systemu internetowej rekrutacji SIR. Z tego tytułu nie jest pobierana żadna opłata.

Jesteśmy gotowi prowadzić zajęcia zarówno stacjonarnie, jak i zdalnie - ich formę dostosujemy do aktualnej sytuacji. Poprzednią edycję studiów kontynuowaliśmy w czasie pandemii przede wszystkim w sposób zdalny udostępniając nagrania i potrzebne materiały. Studenci doceniają taką formę nauki, bo mogą korzystać z tych zasobów w dogodnym czasie i wielokrotnie do nich powracać. Uczestnikom studiów podyplomowych udostępniamy także edukacyjne wersje oprogramowania, potrzebnego do realizacji zajęć i samodzielnej nauki.

Zachęcamy do zapoznania się z planem studiów i przystąpienia do rekrutacji, bo warto podnosić swoje kompetencje zawodowe i poznawać nowe technologie, aby zwiększyć konkurencyjność i zyski swojej firmy.

Oferta studiów podyplomowych „Technologia BIM w projektowaniu i realizacji inwestycji budowlanych” skierowana jest do architektów, projektantów konstrukcji i instalacji, kosztorysantów, wykonawców, deweloperów, pracowników administracji publicznej oraz administratorów obiektów budowlanych.

Więcej informacji na: https://sp.wbisia.prz.edu.pl/

Powrót do archiwum aktualności

Licznik odwiedzin: 6774Unikalne odsłony z okresu 2022.04.18 - 2024.04.18
Liczba wizyt uwzględniających tą stronę. Jeżeli strona odwiedzana była kilka razy podczas jednej wizyty, zostanie policzona tylko raz.

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję