Strona: Erasmus Cafe - 9 marca 2023 r. godz. 14:00, budynek V, hol / Wydział Budownictwa, Inżynierii Środowiska i Architektury

Erasmus Cafe - 9 marca 2023 r. godz. 14:00, budynek V, hol

2023-03-09
, red.  Dział Współpracy Międzynarodowej
Erasmus Cafe - 9 marca 2023 r. godz. 14:00, budynek V, hol - plakat

Dział Współpracy Międzynarodowej PRz zaprasza na Erasmus Cafe, wydarzenie skierowane do studentów zainteresowanych wyjazdem na Erasmusa. Spotkanie odbędzie się 9 marca 2023 r. w holu budynku V, przed salą V-1 w godzinach od 14:00 do 16:00.

Podczas wydarzenia chętnym zostaną udzielone szczegółowe informacje nt. naboru na studia i praktyki w Programie Erasmus i Programie Edukacja, Mobilność w szkolnictiwe wyższym. Od studentów PRz, którzy studiowali lub odbywali praktykę w Portugalii, Hiszpanii, Włoszech, Turcji, Finlandii, Norwegii i Islandii można będzie dowiedzieć się jak w praktyce wygląda pobyt na zagranicznej uczelni.

Podczas Erasmus Cafe można będzie się także spotkać ze studentami z uczelni partnerskich, którzy w najbliższym semestrze będą studiować na naszej uczelni. Będą  Erasmusi z Hiszpanii, Portugalii, Turcji, Niemiec, Uzbekistanu i Kazachstanu. Nie zabraknie studentów z Ukrainy i Wietnamu studiujących na pełnym toku studiów. Studenci obcokrajowcy obiecali przygotować narodowe przekąski.

Zaproszenie do udziału w wydarzeniu przyjęły Koła Naukowe PRz prowadzące działalność na polu międzynarodowym (Euroavia, PRz Racing Team, Legendary Rover Team, Rzeszowska Grupa IT).

Wydarzenie rozpoczyna obchody 25-lecia Programu Erasmus na Politechnice Rzeszowskiej. 

Powrót do archiwum aktualności

Licznik odwiedzin: 6844Unikalne odsłony z okresu 2022.05.18 - 2024.05.18
Liczba wizyt uwzględniających tą stronę. Jeżeli strona odwiedzana była kilka razy podczas jednej wizyty, zostanie policzona tylko raz.

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję