Podstrona: I edycja konkursu "Innowacje w drogownictwie" / Wydział Budownictwa, Inżynierii Środowiska i Architektury

I edycja konkursu "Innowacje w drogownictwie"

20-05-2021

I edycja konkursu "Innowacje w drogownictwie"

Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad ogłosiła I edycję konkursu „Innowacje w drogownictwie”.  Konkurs adresowany jest do studentów i absolwentów studiów pierwszego i drugiego stopnia, stacjonarnych lub niestacjonarnych w latach akademickich 2017/2018 - 2020/2021.

Cel konkursu

Celem Konkursu jest wyłonienie najlepszych prac dyplomowych (magisterskich, inżynierskich, licencjackich), których wyniki mogą być zastosowane w drogownictwie.

Kategorie zgłaszanych prac dyplomowych

Konkurs obejmuje prace dyplomowe, które zostały obronione w następujących kategoriach:

  • materiały i technologie drogowe,
  • inżynieria ruchu i rozwiązania BRD,
  • drogowe obiekty inżynierskie.

Sposób oraz termin zgłoszeń

Czekamy na zgłoszenia wraz z dwustronicowym streszczeniem pracy dyplomowej na adres: Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad, ul. Wronia 53, 00-874 Warszawa lub na adres email: konkurs@gddkia.gov.pl w terminie do 23 lipca 2021 roku.

Nagrody

Nagroda w Konkursie Generalnego Dyrektora Dróg Krajowych i Autostrad przyznawana jest w każdej z trzech kategorii tematycznych w wysokości:

  • I miejsce - 5 000 zł
  • II miejsce - 3 000 zł   
  • III miejsce - 2 000 zł

Szczegółowe informacje

Więcej informacji o Konkursie oraz dokumenty do pobrania znajdują się na stronie https://www.gddkia.gov.pl/pl/4354/Konkursy

Powrót do listy aktualności

Licznik odwiedzin: 14459Unikalne odsłony z okresu 2019.08.03 - 2021.08.03
Liczba wizyt uwzględniających tą stronę. Jeżeli strona odwiedzana była kilka razy podczas jednej wizyty, zostanie policzona tylko raz.

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję