Strona: Konferencja BalCon 2017 / Wydział Budownictwa, Inżynierii Środowiska i Architektury

Konferencja BalCon 2017

2016-11-15

The 1st Baltic Conference for Students and Young Researchers - BalCon 2017,która adresowana jest do studentów 
i doktorantów zainteresowanych tematyką:

  • Konstrukcji drewnianych;
  • Konstrukcji metalowych;
  • Konstrukcji żelbetowych;
  • Technologii i zarządzania w budownictwie.

Konferencja obywać się będzie na promie płynącym na trasie: Gdynia – Karlskrona – Gdynia.
W czasie rejsu uczestnicy będą mogli zaprezentować wyniki prowadzonych badań, wymienić doświadczenia i zacieśnić współpracę naukową pomiędzy poszczególnymi ośrodkami. Zaplanowana całodniowa wycieczka po Szwecji przybliży uczestnikom tajniki budownictwa drewnianego.

 

JĘZYK KONFERENCJI
Konferencja będzie prowadzona w języku polskim.

 

PULIKACJE
Streszczenia zostaną opublikowane w materiałach konferencyjnych.
Artykuły zostaną opublikowane w Zeszytach Naukowych Politechniki Rzeszowskiej lub monografii Politechniki Gdańskiej.

 

ZGŁOSZENIA
Termin zgłoszeń i przesyłania streszczeń upływa 30.11.2016.
Z uwagi na specyfikę konferencji liczba miejsc jest ograniczona. Decyduje kolejność dokonywania wpłat.

 

OPŁATY I TERMINY ORAGNIZACYJNE
Szczegółowe informacje dostępne na stronie internetowej konferencjiwww.balcon.com.pl

oraz na profilu FB.

 

DANE KONTAKTOWE:
mgr inż. Emilia Miszewska - Urbańska
Politechnika Gdańska 
Wydział Inżynierii Lądowej i Środowiska
Katedra Konstrukcji Metalowych i Zarządzania w Budownictwie
budynek Żelbet, pok. 216
tel. 507-930-661
mail: biuro@balcon.com.pl

 www.balcon.com.pl

 fb/Konferencja BalCon

 

ORGANIZATORZY
Katedra Konstrukcji Metalowych i Zarządzania w Budownictwie Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej 
wraz z Stowarzyszeniem Dom Drewniany.

Powrót do listy aktualności

Licznik odwiedzin: 7562Unikalne odsłony z okresu 2022.11.24 - 2024.11.24
Liczba wizyt uwzględniających tą stronę. Jeżeli strona odwiedzana była kilka razy podczas jednej wizyty, zostanie policzona tylko raz.

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję