Strona: Konkurs „Detal w Architekturze” - termin do 25.10.2023 r. / Wydział Budownictwa, Inżynierii Środowiska i Architektury

Konkurs „Detal w Architekturze” - termin do 25.10.2023 r.

2023-10-19
, red.  dr inż. arch. Beata Walicka-Góral, opiekun Koła Naukowego
Plakat konkursu

Konkurs „Detal w Architekturze” - termin zgłoszenia do 25 października 2023 r. 

1s.jpg

Konkurs „Detal w Architekturze” Edycja 2023

Koło Naukowe Architektury Miejsc Społecznych Politechnik Rzeszowskiej zaprasza wszystkich studentów i pracowników Politechniki Rzeszowskiej na konkurs fotograficzny, który ma na celu poznawanie i odkrywanie piękna detali architektonicznych.

Zasady konkursu

Aby wziąć udział w konkursie, wystarczy odszukać zrobione na wakacjach 2023r. zdjęcie detalu architektonicznego i przesłać je na adres mailowy Koła AMS, e-mail: skn.ams.prz@gmail.com wraz z wypełnioną Kartą Zgłoszenia Uczestnictwa.

Terminy

Termin nadsyłania zgłoszeń został przedłużony do 25 października 2023 r.

Wręczenie nagród i otwarcie wystawy pokonkursowej

Wręczenie nagród dla autorów najlepszych fotografii odbędzie się 9 listopada 2023r., na terenie Politechniki Rzeszowskiej, podczas oficjalnego otwarcia pokonkursowej wystawy nadesłanych fotografii.

Regulamin Konkursu

Regulaminu Konkursu wraz z Harmonogram i Kartą Zgłoszenia Uczestnictwa dostępny jest pod linkiem:

https://drive.google.com/drive/folders/1QA7WlzNk2Uqqx4uhD_zsG5hzLAmiC9Vn?usp=sharing

Dodatkowe informacje o Konkursie można znaleźć na FB: Koło Naukowe Architektury Miejsc Społecznych | Rzeszów | Facebook i IG @architekturamiejscspolecznych

2s.jpg

Powrót do listy aktualności

Licznik odwiedzin: 6825Unikalne odsłony z okresu 2022.05.06 - 2024.05.06
Liczba wizyt uwzględniających tą stronę. Jeżeli strona odwiedzana była kilka razy podczas jednej wizyty, zostanie policzona tylko raz.

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję