Aktualności

Rekrutacja do projektu "Nowa Jakość" - nabór 2019/20-Z

07-10-2019 r.

Informujemy, że w dniach 8.10.2019 r. - 10.10.2019 r. odbędzie się rekrutacja do projektu "Nowa Jakość" na Wydziale Budownictwa, Inżynierii Środowiska i Architektury Politechniki Rzeszowskiej - nabór semestr 2019/20-Z.

Rekrutacja do projektu "Nowa Jakość"  jest prowadzona na trzecim roku (5 semestrze) studiów stacjonarnych I stopnia na kierunkach architektura, budownictwo oraz inżynieria środowiska oraz na pierwszym roku (2 semestrze)  studiów stacjonarnych II stopnia na kierunku inżynieria środowiska. 

Rejestracja do projektu odbywa się na stronie: https://power.prz.edu.pl/nj/mpk-rejestracja

Studenci zainteresowani uczestnictwem w projekcie są zobowiązani do wypełnienia, wydrukowania, podpisania i złożenia formularzy rekrutacyjnych do projektów.

Wypełnione, wydrukowane i podpisane formularze rekrutacyjne będzie można złożyć biurze projektu (w pokoju P-135) w dniach:

- 8.10.2019 (wtorek) w godzinach 9:00 - 17:00,

- 9.10.2019 (środa) w godzinach 9:00 - 17:00,

- 10.10.2019 (czwartek) w godzinach 9:00 - 17:00.

Wszyscy studenci rekrutowanych roczników zostali poinformowani o terminach, sposobie i kryteriach rekrutacji podczas spotkania organizacyjnego oraz w sposób mailowy.

W przypadku jakichkolwiek uwag/pytań/problemów proszę o kontakt z biurem projektu (pokój P-135, telefon: (17) 743 23 25, adres mailowy: m.szarek@prz.edu.pl) lub z kierownikiem projektu Panem Dziekanem Krzysztofem Boryczko.

architektura - studia I stopnia

budownictwo - studia I stopnia

inżynieria środowiska - studia I stopnia

inżynieria środowiska - studia II stopnia

architektura - studia I stopnia

budownictwo - studia I stopnia

inżynieria środowiska - studia I stopnia

inżynieria środowiska - studia II stopnia

Powrót do archiwum aktualności
Licznik odwiedzin: 12905

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję