Rozstrzygnięcie konkursu na aranżację wnętrza Wydziałowej Strefy Relaksu

07-01-2021
Szanowni Państwo,

Wydział Budownictwa, Inżynierii Środowiska i Architektury ogłasza, że w konkursie na aranżację wnętrza Wydziałowej Strefy Relaksu zwyciężył projekt autorstwa Natalii Makowskiej i Norberta Lisa.


Serdecznie gratulujemy!

Decyzję jednogłośnie podjęło jury, w którego składzie główny głos mieli przedstawiciele Samorząd Studencki Politechniki Rzeszowskiej, wspierani przez dr inż. arch. Magdalenę Szpytma i kolegium dziekańskie.

Serdecznie dziękujemy Autorom pozostałych 3 zgłoszeń za bardzo interesujące i inspirujące propozycje. Dla nich przygotujemy niedługo nagrody pocieszenia.

Niedługo wspólnie z Samorząd Studencki Politechniki Rzeszowskiej rozpoczniemy przygotowania do realizacji projektu. Prosimy o cierpliwość, gdyż teraz dużo będzie zależeć od naszych sponsorów.

Powrót do listy aktualności

Licznik odwiedzin: 14730Unikalne odsłony z okresu 2019.01.22 - 2021.01.22
Liczba wizyt uwzględniających tą stronę. Jeżeli strona odwiedzana była kilka razy podczas jednej wizyty, zostanie policzona tylko raz.

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję