Strona: Studia podyplomowe BIM / Wydział Budownictwa, Inżynierii Środowiska i Architektury

Studia podyplomowe BIM

2023-10-11
Wizytówka studiów podyplomowych

Szanowni Państwo!

Proszę rozważyć jeszcze możliwość wzięcia udziału w studiach podyplomowych "Technologia BIM w projektowaniu i realizacji inwestycji budowlanych" prowadzonych na naszym Wydziale. Oferta jest adresowana zarówno do studentów studiów II stopnia, jak i absolwentów kierunków architektura, budownictwo oraz inżynieria środowiska. Kompetencje związane z umiejętnością wykorzystania technologii BIM oraz rozumienia jej założeń, są obecnie bardzo cenione na rynku pracy i pozwalają osiągać satysfakcjonujące wynagrodzenie.

Dla studentów jest to też doskonałą okazją do tego, aby poszerzyć swoją wiedzę i umiejętności przed wejściem na rynek pracy, ukierunkować swoje zainteresowania, które można wykorzystać także na etapie pisania prac dyplomowych.

Studia te trwają 2 semestry a zajęcia odbywają się w trybie niestacjonarnym (sobota/niedziela) zwykle co 2 tygodnie. Więcej na ten temat znaleźć można na stronie:

https://sp.wbisia.prz.edu.pl/technologia-bim-w-projektowaniu-i-realizacji-inwestycji-budowlanych

Termin rekrutacji upływa 15 października 2023 r. Przypominam jednocześnie, że poza formularzem elektronicznym należy także dostarczyć do dziekanatu wszystkie wymagane dokumenty w formie papierowej z podpisami. Dzień 16 października (poniedziałek) jest ostatnim możliwym terminem na dostarczenie tych dokumentów. W razie pytań zapraszam do kontaktu.

Z poważaniem,
dr hab. inż. Piotr Nazarko, prof. PRz
Kierownik studiów podyplomowych

Powrót do archiwum aktualności

Licznik odwiedzin: 6822Unikalne odsłony z okresu 2022.05.04 - 2024.05.04
Liczba wizyt uwzględniających tą stronę. Jeżeli strona odwiedzana była kilka razy podczas jednej wizyty, zostanie policzona tylko raz.

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję