Strona: WYNIKI KONKURSU PZITS na najlepszą pracę dyplomową absolwentów studiów II stopnia kierunku INŻYNIERIA ŚRODOWISKA / Wydział Budownictwa, Inżynierii Środowiska i Architektury

WYNIKI KONKURSU PZITS na najlepszą pracę dyplomową absolwentów studiów II stopnia kierunku INŻYNIERIA ŚRODOWISKA

2017-12-21
logo_pzits.png

WYNIKI KONKURSU PZITS

na najlepszą pracę dyplomową

absolwentów studiów II stopnia

kierunku

INŻYNIERIA ŚRODOWISKA

 

Dnia 20 grudnia 2017 roku odbyły się uroczystości wręczenia nagród w konkursie na najlepszą pracę dyplomową absolwentów studiów II stopnia kierunku inżynieria środowiska organizowanym przez Polskie Zrzeszenie Inżynierów i Techników Sanitarnych (PZITS) Oddział Podkarpacki wspólnie z Podkarpacką Okręgową Izbą Inżynierów Budownictwa (PDK OIIB).

Komisja Konkursowa przyznała 4 nagrody:

  • I nagroda – Magdalena Ryznar – (Temat pracy: Analiza strategii odnowy sieci wodociągowej);
  • II nagroda – Kamil Kowalski – (Temat pracy: Projekt modernizacji kanalizacji mieszanej);
  • III nagroda –  Patryk Pszonka – (Temat pracy: Analiza eksploatacji wybranego wodociągu gminnego);
  • III nagroda – Wioletta Sołtys – (Temat pracy: Zawory bezpieczeństwa w systemach sprężonego powietrza).

 

Pamiątkowe dyplomy otrzymali również promotorzy nagrodzonych prac:

  • dr inż. Katarzyna Pietrucha-Urbanik
  • dr hab. inż. Józef Dziopak
  • dr inż. Krzysztof Boryczko
  • dr inż. Elżbieta Rybak –Wilusz

Laureatom i ich promotorom składamy serdecznie gratulacje życząc dalszych sukcesów, a wszystkich absolwentów studiów II stopnia kierunku inżynieria środowiska zapraszamy do konkursu w Nowym 2018 Roku.  

 

                        Przewodnicząca Komisji Konkursowej PZITS

                        dr inż. Bożena Babiarz

Powrót do listy aktualności

Licznik odwiedzin: 7900Unikalne odsłony z okresu 2022.12.26 - 2024.12.26
Liczba wizyt uwzględniających tą stronę. Jeżeli strona odwiedzana była kilka razy podczas jednej wizyty, zostanie policzona tylko raz.

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję