Formularz zgłoszeniowy

Formularz zgłoszenia udziału w szkoleniu "Metody analizy i oceny ryzyka w funkcjonowaniu systemów zbiorowego zaopatrzenia w wodę. Plany Bezpieczeństwa Wodnego".

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, przy czym odmowa podania danych oznaczonych gwiazdką jest równoznaczna z brakiem możliwości uczestnictwa w szkoleniu.

ZGŁOSZENIE UCZESTNICTWA W SZKOLENIU

Dane osobowe uczestnika

Imię *

Nazwisko *

Kod pocztowy *

Miejscowość *

Ulica *

Nr domu/mieszkania *

Telefon kontaktowy *

Adres mailowy *

Dane płatnika

Płatnik (nazwa instytucji) *

Kod pocztowy *

Miejscowość *

Ulica *

Nr domu/mieszkania *

NIP Płatnika *

Sposób dostarczenia faktury *

Czy adres korespondencyjny płatnika taki sam jak na fakturze? *

Jeżeli nie, podaj adres korespondencyjny płatnika

Kod pocztowy

Miejscowość

Ulica

Nr domu/mieszkania

ZGODA NA PRZETWARZANIE DANYCH *

Oświadczam, że wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Politechnikę Rzeszowską im. Ignacego Łukasiewicza dla potrzeb przeprowadzenia szkolenia pn. ,,Metody analizy i oceny ryzyka w funkcjonowaniu systemów zbiorowego zaopatrzenia w wodę. Plany Bezpieczeństwa Wodnego”, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.
Administratorem danych osobowych jest Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza, z siedzibą przy al. Powstańców Warszawy 12, 35-959 Rzeszów. Dane osobowe będą przetwarzane przez Politechnikę Rzeszowską wyłącznie w celu organizacji i przeprowadzenia szkolenia pn. ,,Metody analizy i oceny ryzyka w funkcjonowaniu systemów zbiorowego zaopatrzenia w wodę. Plany Bezpieczeństwa Wodnego”. Dane nie będą udostępniane odbiorcom danych w rozumieniu art. 7 pkt 6 ustawy o ochronie danych osobowych. Osobie, której dane dotyczą, przysługuje prawo dostępu do treści jej danych oraz możliwość ich poprawiania.

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję