Strona: HARMONOGRAM - PRZYGOTOWANIA PORTFOLIO WYKONANEGO W RAMACH EGZAMINU ZDALNEGO Z PREDYSPOZYCJI ARCHITEKTONICZNYCH I UZDOLNIEŃ PLASTYCZNYCH NA STUDIA I STOPNIA NA KIERUNEK ARCHITEKTURA W R.A. 2021/22 / Wydział Budownictwa, Inżynierii Środowiska i Architektury

HARMONOGRAM - PRZYGOTOWANIA PORTFOLIO WYKONANEGO W RAMACH EGZAMINU ZDALNEGO Z PREDYSPOZYCJI ARCHITEKTONICZNYCH I UZDOLNIEŃ PLASTYCZNYCH NA STUDIA I STOPNIA NA KIERUNEK ARCHITEKTURA W R.A. 2021/22

2021-05-24

Rejestracja kandydatów w systemie SIR

1 czerwca - 24 czerwca do godziny 1500

1 dzień egzaminu rysunkowego - MARTWA NATURA

28 czerwca od godzinie 10:00 do 12:00

Wgrywanie zdjęcia pracy rysunkowej nr 1

28 czerwca od godzinie 12:00 do 12:30

2 dzień egzaminu rysunkowego - KOMPONOWANIE PRZESTRZENI Z WYOBRAŹNI

29 czerwca od godziny 10:00 do 12:00

Wgrywanie zdjęcia pracy rysunkowej nr 2

29 czerwca od godziny 12:00 do 12:30

Przesłanie portfolio pocztą, decyduje data wpływu

29 czerwca - 2 lipca do godziny 15:00

Kandydaci mogą dostarczyć przygotowane portfolio wraz z dokumentami osobiście do Budynku P, sala P-25

2 lipca od godziny 10:00 do 14:00

Kodowanie prac przez Komisję ds. przygotowania i organizacji przebiegu egzaminu

2 - 7 lipca

Ocena portfolio przez Komisję egzaminacyjną do przeprowadzenia oceny prac rysunkowych zawartych w portfolio

7 lipca od godziny 11:00

Rozkodowanie prac przez Komisję ds. przygotowania i organizacji przebiegu egzaminu wpisywanie ocen, przygotowanie list z wynikami

7 lipca od godziny 14:00

Ogłoszenie wyników oceny portfolio

9 lipca

Pliki do pobrania

Powrót do listy aktualności

Licznik odwiedzin: 1023Unikalne odsłony z okresu 2022.04.24 - 2024.04.24
Liczba wizyt uwzględniających tą stronę. Jeżeli strona odwiedzana była kilka razy podczas jednej wizyty, zostanie policzona tylko raz.

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję